Knie

sokken (74k image)


Hoera! De kniekous mag weer. En is overal te koop. Er liggen hier verschillende kleurencombinaties te wachten op de winter.






Doos

Altijd fijn als Mensen van een totale chaos iets Heel Moois weten te maken.






Meebul

Caramba! Nu hoor ik toch echt op teevee het woord Mabel-Gate.
MABEL-GATE!
Je zou onderhand bijna wensen dat ze Klaas in alle hoeken van die kajuit stevig gegrepen had.
Waar een klein land groot in kan zijn. Mabel-Gate. Jaja, we verzinnen ze waar je bij staat Jan Kuitenbrouwer.






Amstel-28

A.8-10-03.16.08.1log (36k image)



Amstel in stromende regen (ja, camera leeft nog dank u) 8 oktober 2003 16.08 uur.








Liefde

Je zou jezelf natuurlijk kunnen wijsmaken dat hij van je houdt. Dat jij de allerliefste op de wereld bent. Lekker, goeie handen en je beweegt op de juiste momenten. Hij drukt zich nog eens stevig tegen je aan en maakt lieve geluidjes van tevredenheid.
Nog geen drie weken geleden was je niets of niemand meer dan een verzorgster. Je voorzag hem van voedsel en verse dranken en deed bijtijds de deur open zodat hij zich weer in een van zijn avonturen kon storten. Thuis kwam hij om te eten. Je hebt wat afgemopperd dat het hier geen hotel is.
In je bed wilde hij niet, zelfs je schoot was niet uitdagend genoeg.

Misschien komt het door de concurrentie. Misschien voelt hij dat hij niet de enige is die in ons huis een behoorlijk-rangs-hotel ziet. Misschien heeft hij tijdens zijn avonturen ontdekt dat buiten de deur best lekker is, maar dat thuis de beste zit. Dat hij eigenlijk heel veel van je houdt. Dat jij echt de allerliefste op de wereld bent.

Het is maar goed dat jij niet van lotje getikt bent. Jij weet dondersgoed hoe het zit. Hij houdt best van je, maar zijn onafhankelijkheid is hem liever dan alle strelingen en lekkere hapjes. Dat hij je schoot heeft herontdekt en onder het dekbed knorrend tegen je aanschurkt heeft alles te maken met het weer.
Het wordt koud.
Principes worden overboord gegooid, nood breekt jaloezie.
Het wordt koud en hij is weer helemaal verliefd op je. Dat wil zeggen, op je schoot, je trui, je dekbed en je handen. Want de liefde van de kat gaat door de warm.







Herfst

Kijk. Een beetje wintervet kweken, daar is niks mis mee. Maar je kunt ook overdrijven.
*Burps*
Verdomde Prins-koeken.






Rondedansje

Kijk 's. Hier zijn er twee van. En die andere pc-versie ligt ook al bij de foto-meneer. Hij heeft hier als dank inmiddels al een fijne alcoholische versnapering voor te pakken. En ikzelf heb toch zeker een uur lang Jippie en Hoezee lopen roepen. Volgende week zijn ze klaar.






[Archieven]

Zoek: